Czcionka: Zmniejsz czcionke Normalny rozmiar Powiększ czcionkę /  Kontrast Wersja kontrastowa Dla niesłyszących  /​  BIP  /  / 

Raport Społecznej Akceptowalności DW 878 od ul. Lubelskiej w m. Rzeszów do m. Jasionka

Raport Społecznej Akceptowalności DW 878 od ul. Lubelskiej w m. Rzeszów do m. Jasionka
2018-05-25

Rozbudowa drogi wojewódzkiej nr 878 Stobierna – Rzeszów – Dylągówka, na odcinku od ul. Lubelskiej w m. Rzeszów, do skrzyżowania z drogą wojewódzką nr 869 Droga 19 – Droga 9, w m. Jasionka, wraz z przebudową, budową niezbędnej infrastruktury technicznej, budowli i urządzeń budowlanych.


W nawiązaniu do informacji przekazanej podczas spotkania informacyjnego, zorganizowanego w dniu 24.01.2018 r. w „Domu Ludowym” w Trzebownisku – adres Trzebownisko 842, dotyczącego przygotowania ww. inwestycji drogowej, Podkarpacki Zarząd Dróg Wojewódzkich w Rzeszowie udostępnia "Raport społecznej akceptowalności", w którym znalazło się odniesienie do uwag i wniosków dotyczących przedmiotowej inwestycji, zgłoszonych po spotkaniu. Wszystkie zgłoszone uwagi i wnioski zostały przeanalizowane przez Projektanta i Podkarpacki Zarząd Dróg Wojewódzkich w Rzeszowie oraz uwzględnione w projekcie przedmiotowej inwestycji, jeżeli były uzasadnione pod względem funkcjonalnym, technicznym i ekonomicznym, a ich uwzględnienie nie kolidowało z przepisami prawa.

Plik raportu w pdfie     

Załączniki do raportu

 

Czytano: 2428 razy

GALERIA

Dzień Kobiet w Zaczerniu 2019
Dodane: 2019-03-14
Kolędowanie 2018
Dodane: 2018-12-20
Złote gody 2018
Dodane: 2018-11-15
100 lat Niepodległości Polski
Dodane: 2018-11-14
Uroczyste odsłonięcie pomnika w Łukawcu
Dodane: 2018-10-15
[ZAMKNIJ]
Nowe zasady dotyczące cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.